Link :: 23.12.2004 :: 16:54
Wielka nadzieja dla świata przyszła to ja magda, mam 17 lat i życie porozrzucane jak okruszki szkła. Chce szczęścia, miłości odwzajemnionej, wolności i zrozumienia. Jutro wigilia a ja zalana płaczem cierpie ciężkie katusze. Jestem milion bo za miliony kocham i cierpie katusze. Gdzie jest to przeznaczenie gdzie miłość może wy mi powiecie ja jej szukam i znajduje tylko okruszki tego najpiękniejszego uczucia. Pragne życia w stałej miłości ale gdzie ona jest , może zgubiła drogę do mnie, błąka się gdzieś po świcie szukając mnie a może ktoś ją skradł do swego serca. Miłość pilnie poszukiwana. Czasami chce się zabić rzucić się w przepaśc otchłani jaką tworzy śmierć narodzić się na nowo i znależć ją od nowa. Miłości gdzie jesteś? gdzie? gdzie? gdzie?
Nie zapoinaj o mnie czekam na ciebie i myśle że mnie odnajdziesz. Komentuj(0)
Link :: 29.12.2004 :: 00:09 poczekajcie na mnie gdzie jesteście
musicie poczekać
gdzie wiara
gdzie jestem ja
kto mnie znajdzie
kto pocieszy
jestm sama
kocham bardzo
poczekajcie na mnie
Komentuj(0)
Link :: 29.12.2004 :: 11:15 kTo znajdzie mnie ten wygra samochód
nagrody pocieszenia także są przewidziane Komentuj(0)
Link :: 29.12.2004 :: 11:19 tak wygląda moje życie :::;;;;;;.,.,.,.,//,/;// Komentuj(0)
Link :: 29.12.2004 :: 11:20 dzieci i ryby głosu nie mają
dorośli i martwe ryby tym bardziej Komentuj(0)
Link :: 29.12.2004 :: 11:21 kogo pokochał mały książe?
odpowiedzi prosze przesyłać na adres miaumiau6@poczta.onet.pl Komentuj(0)
Link :: 29.12.2004 :: 11:24 ze śmiechem nie ma żartów
człowiek jest jedynym zwierzęciem które sie czerwieni i ma ku temu powody
zazdrośc zaczyna sie od powietrza którym druga osoba oddycha
chcecie więcej aforyzmów piszcie miaumiau6@poczta.onet.pl Komentuj(0)
Link :: 29.12.2004 :: 11:24 ze śmiechem nie ma żartów
człowiek jest jedynym zwierzęciem które sie czerwieni i ma ku temu powody
zazdrośc zaczyna sie od powietrza którym druga osoba oddycha
chcecie więcej aforyzmów piszcie miaumiau6@poczta.onet.pl Komentuj(0)
Link :: 29.12.2004 :: 11:26 when i came back a saw a ghost who flow to me he said that i am stupid buahahahahahaha Komentuj(0)
|
[Księga gości]
2024 listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień
link1
link2
link3
|